KJE KUPITI MED S SMGO
PRIJAVA NA e-NOVICE

Vpišite vaš e-mail naslov...

PRIJAVA

Peresniki z medom in jajčevci

Sestavine:

  • 400 g peresnikov
  • 60 g medu
  • 150 g jajčevcev
  • 150 g paradižnika
  • 0,3 dl oljčnega olja
  • bazilika
  • sol
  • mlet poper


 

Peresnike skuhamo v vreli slani vodi, jih odcedimo, pokapamo z oljčnim oljem, premešamo in shranimo na toplem. Jajčevce narežemo na rezine, solimo in opečemo na žaru. Posebej na oljčnem olju prepražimo na kocke narezan olupljen paradižnik brez semen, solimo, popramo, dodamo sesekljano baziliko, med in sesekljane opečene jajčevce. Zmešamo s kuhanimi peresniki in ponudimo.

logo   

Zadruga za razvoj čebelarstva z.o.o.
Plese 9a, Murska Sobota

 

Tel.: 02 125 45 87
Fax.: 02 125 45 88

 

info@slovenski-med.si
www.slovenski-med.si