KJE KUPITI MED S SMGO
PRIJAVA NA e-NOVICE

Vpišite vaš e-mail naslov...

PRIJAVA

V medu mariniran piščančji file

Sestavine za 4 osebe:

  • 60 g iščančjega fileja,
  • 0,5 dl oljčnega olja,
  • 2 stroka česna,
  • 2 čajni žlički origana (suhi ali sveži),
  • 1 čajna žlička naribane limonine lupinice,
  • sol, mleti poper,
  • maščoba za pečenje,
  • 1 žlica medu.


 

Česen olupimo in stremo, dodamo oljčno olje, origano, limonino lupinico, med, začinimo s soljo in poprom ter dobro premešamo. Z marinado premažemo piščančje fileje in pokrijemo s folijo ter vse skupaj postavimo za 2 uri v hladilnik.

Segrejemo ponev in premažemo z maščobo. Fileje zlato rumeno zapečemo in serviramo s poljubno prilogo (zelenjava z žara, riž, pečen mlad krompir ...).

 

Kuhamo s kuharskim mojstrom Andrejem Goljatom

logo   

Zadruga za razvoj čebelarstva z.o.o.
Plese 9a, Murska Sobota

 

Tel.: 02 125 45 87
Fax.: 02 125 45 88

 

info@slovenski-med.si
www.slovenski-med.si